Certificeringen
& veiligheid

Veiligheid

Bij high en heavy-transport is het laden en lossen veel zwaarder dan gewoonlijk. Daarom leiden wij onze chauffeurs zo goed mogelijk op met een intensieve training. Tijdens die opleiding bereiden we hen voor op allerlei ingewikkelde verkeerssituaties en leren wij ze veilig laden en lossen.

Certificeringen van De Rooy

Certificeringen zijn belangrijk om de kwaliteit van onze organisatie te waarborgen en verbeteren. Daarom behaalden wij:

TÜV certificeringen

Graag tonen wij aan dat onze custom made trucks stabiel, veilig en degelijk zijn. Daarom behaalden we de strenge Duitse veiligheidstesten van TÜV NORD en TÜV SÜD. Hierbij testten ze onze combinaties op veiligheid, stabiliteit tijdens rijden, remmen, het nemen van bochten en de sterkte van ons materiaal. We slaagden met vlag en wimpel!

Dun & Bradstreet Rating Certificate

Om onze financiële stabiliteit aan te tonen aan onze klanten, behaalden wij de hoogste Dun & Bradstreet Rating Certificate. Met deze toonaangevende certificering zijn zij verzekerd van onze uitstekende kredietwaardigheid.

ISO 9001

Dit is de internationale norm voor een kwaliteitsmanagementsysteem. Met het behalen van deze certificering garanderen we dat wij onze bedrijfsprocessen continu controleren en verbeteren. 

ISO 14001

Deze certificering houdt in dat wij intern een milieumanagementsysteem hebben, wat erop is gericht om milieurisico’s te beperken en te verminderen. Hiermee werken gericht toe naar onze klimaatdoelen en zijn we alert op duurzaamheidsvraagstukken.

Scroll naar boven