Home  >  Werken bij

Werken bij

De Rooy is regelmatig op zoek naar professionele en toegewijde vakmensen die de kwaliteit van het bedrijf ondersteunen en waarborgen. Goed menselijk werkkapitaal is immers onmisbaar. Professionele krachten zijn de motor van onze organisatie. Op onze website Werken bij De Rooy vind je onder andere informatie over onze beschikbare vacatures, informatie over de academy en veelgestelde vragen over werken bij De RooyAlles over werken bij De Rooyvacatures

Wil je werken in een informele, maar vooruitstrevende en professionele organisatie waar de mensen centraal staan en je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Kijk dan of we een vacature voor je hebben of stuur een open sollicitatie.


bijscholing

Hoe deskundig onze medewerkers ook zijn, het is altijd goed om bepaalde zaken weer eens op te frissen. Daarom besteden we veel aandacht aan training en periodieke bijscholing in de vorm van cursussen. Zo gaat iedereen steeds veilig op weg.


Uitdagende Stage?

Heb jij affiniteit met transport en logistiek? Benieuwd wat jij aan kennis binnen onze vooruitstrevende organisatie kunt toevoegen? Of lijkt het je leuk om te ontdekken hoe de distributie werkt?


Wij bieden over het gehele jaar stageplaatsen aan voor diverse HBO opleidingen.

Bij de Rooy mag je rekenen op interessante opdrachten waarin je persoonlijk én inhoudelijk kunt groeien.