Home  >  Activiteiten  >  High & Heavy

High & Heavy

De businessunit High & Heavy verzorgt de opslag en het vervoer van trucks en tractoren. Nationaal en internationaal, meer dan 220.000 units per jaar. De transporten worden uitgevoerd met in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde transportcombinaties. Op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Waarbij onze uitdaging ligt in het meebewegen met de ontwikkelingen van onze klanten en technisch steeds een stap verder gaan. Directe distributie vindt dagelijks plaats naar dealers in geheel Europa, Rusland en het Midden-Oosten. De Rooy beschikt over een moderne vloot, met wagens met EURO 5 en -6 motoren. Van verschillende toonaangevende merken zoals DAF, Scania, Volvo, MAN, Renault, Iveco en Mercedes-Benz. De Rooy beschikt voor heel Europa over de benodigde vergunningen voor de hoogte (4.30 meter) en breedte (3.00 meter) van haar trucks.


Customer service

Een goede relatie begint met goed contact met onze klanten. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers een dedicated sales en customer service. Eén persoonlijk aanspreekpunt. Geavanceerde technologie die onze processen op efficiënte wijze ondersteunt. Vooraanstaande softwareprogramma’s faciliteren een snelle en correcte afhandeling van alle werkzaamheden. Via online- en EDI-verbindingen staan we continu in contact met onze opdrachtgevers. Ook de voertuigen worden nauwlettend in de gaten gehouden via een GPRS-verbinding.


Planning

De Rooy vervoert jaarlijks meer dan 220.000 eenheden. Dit aantal groeit nog altijd. Door ons Europees netwerk met compounds en de grote volumes kunnen we steeds optimale combinaties maken. Kostenefficiënt voor onze opdrachtgevers. Geleverd volgens afspraak, just in time.


Fleet management

Onze deskundige medewerkers verzorgen pre-delivery inspecties van voertuigen. Laadmeesters ter plaatse garanderen een vlotte en foutloze afhandeling van de processen. Zo zijn onze klanten er altijd zeker van dat de goederen in perfecte staat op de plaats van ontvangst zijn aangekomen. Een vanzelfsprekende service voor onze opdrachtgevers.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

High & Heavy