100 jaar
De Rooy

Tijd om ons unieke bedrijf op een unieke manier te vieren!

Dit jaar viert ons familiebedrijf z’n 100e verjaardag! Het begon allemaal in 1923 met één kleine truck en het vervoer van bouwmaterialen. En kijk eens waar we nu staan! De Rooy groeide onder Jan, Anneke en Gerard uit tot een marktleider in het Europese, high & heavy-transport. Maar we waren natuurlijk nergens zonder jou. Daarom nodigen we je van harte uit om deze bijzondere geschiedenis groots met ons te vieren op 15 en 16 september 2023!

15 september

Deze dag nodigen we al onze opdrachtgevers en leveranciers uit. We openen het feest om 17:00 uur met cabaretier Christel de Laat. Zij blikt samen met Anneke en Gerard terug op onze bijzondere familie- en bedrijfsgeschiedenis, bespreekt het heden en de veelbelovende toekomst. Daarna is het tijd voor het diner; een uitgebreid foodtruckbuffet met gerechten uit alle windstreken. Allemaal onder het genot van akoestische muziek en een gezellige borrel.

Programma

16 september

Op zaterdag vieren we ons 100-jarig bestaan met familie, vrienden en (oud-)personeel. De mistery-openingsact wordt spectaculair, die wil je niet missen! Ook kun je deelnemen aan allerlei activiteiten zoals een “Dakar Rally” met quads, een schietkraam, steltlopen en meer. ‘s Avonds vind je over het hele terrein weer diverse foodtrucks, een barbecue, varken aan het spit, pizzahoek en snackmuur. Dat alles omlijsten we met spetterende optredens van The Boston Tea Party, Samantha Steenwijk, John de Bever, een percussieband en dj. Deze avond ga je nooit vergeten!

Programma

Doneren Catharina Ziekenhuis

Doneerinformatie

Scroll naar boven